Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Gardena EcoLine metszőolló

>80% újrahasznosított műanyagból készült.
Egységár (darab):
Bruttó: 9.401 Ft
Nettó: 7.402 Ft
Cikkszám:
12210-20 A
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

- Az EcoLine metszőolló max. 18 mm-es vágási átmérővel ideális a virágok és fiatal hajtások precíz vágásához.
 
- Az EcoLine metszőollót fenntartható módon fejlesztették ki. A felhasznált műanyag több mint 80 százaléka újrahasznosított anyagból, főként háztartási hulladékból készül. Ezenkívül a pengék rozsdamentes acélból készülnek, és az olló acél alkatrészei több mint 75 százalékban újrahasznosított fémből készülnek.
 
- A metszőolló megjelenése stílusos és időtálló, kiváló minőségű, tartós és megbízható.
 
- A mellévágó elv lehetővé teszi, hogy a két precíziósan csiszolt rozsdamentes acélból készült penge vágás közben egymás mellett siklik, így lesz a vágás precíz és tiszta.
 
- A markolat ergonomikus formájának köszönhetően a metszőolló mindig jól fekszik a kézben.
 
- Az egykezes biztonsági zárnak köszönhetően a metszőolló egy kézzel könnyen lezárható és használat után biztonságosan tárolható.
 
Technikai specifikációk
  • Max. vágható átmérő: 18 mm
  • Vágási típus: Kétélű
  • Felső kés: tapadásmentes bevonat
A GARDENA EcoLine metszőolló a modern és fenntartható klasszikus. A precíz és erőteljes metszőolló vágási átmérője 18 mm. Kiválóan alkalmas virágok és fiatal növényhajtások vágására. A több mint 80 százalékban újrahasznosított háztartási hulladékból készült műanyagból készült metszőolló környezetbarát választás a zöld kertészek számára. A vágófej kései rozsdamentes acélból készülnek. A metszőolló feldolgozott acél alkatrészeinek több mint 75 százaléka újrahasznosított anyagból készül. A felhasznált fém nemcsak fenntartható, tartós és robusztus, hanem elegáns és időtlen dizájnt is biztosít. A precíziósan csiszolt pengék a mellévágás elvét alkalmazzák a pontos, könnyed munka érdekében. Az olló ergonomikus markolatának köszönhetően a kézi metszés egyszerű. Az EcoLine Metszőolló további praktikus jellemzői a nedvszívó horony és a drótvágó funkció. Az olló az egykezes biztonsági zárral könnyen lezárható és biztonságosan tárolható. A minőségi termék Németországban készült és ráadásul a GARDENA öt évnyi gyártói szavatosságot nyújt rá. Természetes választás a szenvedélyes kertészek számára. ReTh!nk - Az új EcoLine termékcsalád. Fenntarthatóan készült. Esztétikusan megtervezett. Tartósra épített.
A képek csak illusztrációk!
Címkék, kulcsszavak: metszőolló
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Makita partnerszerviz
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Termékajánló
Makita termékek
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció