Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
CÉGÜNKRŐL
 
Családi vállalkozásunkat 1997-ben indítottuk azzal a céllal, hogy Dunaföldváron, egy akkor hiányzó, kisgépkölcsönzői szolgáltatást biztosítsunk. Időközben kiderült, hogy ez a tevékenység önmagában nem működik eredményesen, így fokozatosan beindult a kisgépek szervizelése, majd a kölcsönzésben jól bevált géptípusok árusítása is.
 
Ma már nem csak a dunaföldváriak, hanem Bölcske, Madocsa, Előszállás, Solt, Paks, Dunaújváros és ezek környékéről is jönnek vásárlók. De természetesen az ország bármely pontjáról érkező vásárlókat, vállalkozókat, is szívesen látjuk. Kölcsönzőnk kínálata ma már jelentős, az igényekhez igazodva folyamatosan bővítjük gépparkunkat.
 
Az árusítás terén elsősorban Makita, Metabo és HiKoki márkájú kézi szerszámgépekkel, kertészeti gépekkel, és azok tartozékainak árusításával foglalkozunk. Kapcsolati rendszerünkön keresztül  rövid határidővel vállaljuk nagyobb építőipari gépek beszerzését is. Így például : tömörítő gépek, beton simító gépek, téglavágó, csempevágó gépek, áramfejlesztők, betonkeverők, légfűtő és párátlanító berendezések. Forgalmazott márkák: AGT, Enar, Sima, Master.
 
Szervizünk 2005 óta működik eredményesen. Elsősorban az üzletünkben is árusított MakitaMetabo illetve Hitachi / HiKoki márkájú elektromos és robbanómotoros gépek szervizelését látjuk el. De ezen felül elvállaljuk bármely, magyarországi márkaképviselettel rendelkező, elektromos szerszámgépek garancián túli javítását is. Így: Bosch, Black & Decker, DeWalt, O-flex, Skil, AEG, Milwaukee, Fein.
 
 
Fotógaléria
 
 
Képgaléria, 1/10Képgaléria, 2/10Képgaléria, 3/10Képgaléria, 4/10Képgaléria, 5/10Képgaléria, 6/10Képgaléria, 7/10Képgaléria, 8/10Képgaléria, 9/10Képgaléria, 10/10
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Makita partnerszerviz
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 384.7 Ft
Termékajánló
Makita termékek
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció