Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
SZERVIZ
 
Szervizünkben a Makita gépeken kívül az országban kapható minden - márkaképviselettel rendelkező - elektromos szerszámgép javítását elvégezzük. A teljesség igénye nélkül a következő márkák: Hitachi / HiKoki, Bosch, Black&Decker, DeWalt, O-flex, Wacker, Metabo, AEG, Fein.

Benzinmotoros gépek közül elsősorban: Makita, Hitachi / HiKoki motoros kertészeti és építőipari gépek javítását vállaljuk.

A javítási határidőt igyekszünk a lehető legrövidebbre, jellemzően 1 héten belül tartani, mivel tudjuk, hogy a gépeknek minél előbb vissza kell állni a termelésbe.

 
Feltételek
 • Hibamegállapítás díja: 500 Ft-tól  1500 Ft-ig terjedhet (géptől függően). Ezt a díjat nem kell megfizetni, ha kéri a javítást vagy másik gépet vásárol.
   
 • Ha a gép szennyezett állapotban kerül szervizünkbe javításra, a tisztításért 2.000 Ft tisztítási díjat számolunk fel, melyet a végszámlán feltüntetünk.
   
 • Javítási összeghatár: A javítást automatikusan elvégezzük, amennyiben a javítás várható költsége a gép újkori árának 30%-át vagy a 30.000 Ft-ot nem haladja meg. E fölötti várható költség esetén árajánlatot adunk, a javítást csak ennek elfogadása után kezdjük meg.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a gépet - balesetvédelmi okból - szétszerelt állapotban adjuk vissza. Ha a gépet összeszerelt állapotban kéri vissza, a hibamegállapítási díj kétszeresét kell munkadíjként megfizetni.
   
 • A megjavított gépet a javítás elkészülte után 2 hétig tároljuk díjmentesen. A tárolás költsége ezután heti 1.000 Ft, melyet a végszámlán tüntetünk fel. 3 havi tárolás után a gépet a hulladékgyűjtőbe szállítjuk megsemmisítésre. A tulajdonos ezután semminemű anyagi követeléssel nem élhet.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a készüléket 1 hónapig őrizzük meg. Ez után a roncsot az idevonatkozó előírásoknak megfelelően szakszerűen megsemmisítjük.
   
 • Ha igényt tart a kiszerelt alkatrészekre, kérjük előre jelezze.
 
 
Képgaléria, 1/3Képgaléria, 2/3Képgaléria, 3/3
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Makita partnerszerviz
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 380.63 Ft
Termékajánló
Makita termékek
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem