Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
SZERVIZ
 

Szervizünk elsősorban a Makita gépeken garanciális és garancián túli javításával foglalkozik. Ezen kívül korlátozott mennyiségben Hitachi/Hikoki, Bosch, O-flex, Metabo, AEG, Milwaukee elektromos szerszámgépek javítását is elvégezzük.


Benzinmotoros gépek közül csak: Makita, Hitachi / HiKoki motoros kertészeti és építőipari gépek, valamint az általunk forgalmazott KASEI kertészeti gépek garanciális és garancián túli javítását vállaljuk.


A javítási határidőt igyekszünk a lehető legrövidebbre, jellemzően 1 héten belül tartani, mivel tudjuk, hogy a gépeknek minél előbb vissza kell állni a termelésbe.

 

Feltételek

 • Hibamegállapítás díja: 1000 Ft-tól  5000 Ft-ig terjedhet (géptől függően). Ezt a díjat nem kell megfizetni, ha kéri a javítást vagy másik gépet vásárol.
   
 • Ha a gép szennyezett állapotban kerül szervizünkbe javításra, a tisztításért 2.000 Ft tisztítási díjat számolunk fel, melyet a végszámlán feltüntetünk.
   
 • Javítási összeghatár: A javítást automatikusan elvégezzük, amennyiben a javítás várható költsége a gép újkori árának 30%-át vagy a 30.000 Ft-ot nem haladja meg. E fölötti várható költség esetén árajánlatot adunk, a javítást csak ennek elfogadása után kezdjük meg.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a gépet - balesetvédelmi okból - szétszerelt állapotban adjuk vissza. Ha a gépet összeszerelt állapotban kéri vissza, a hibamegállapítási díj kétszeresét kell munkadíjként megfizetni.
   
 • A megjavított gépet a javítás elkészülte után 2 hétig tároljuk díjmentesen. A tárolás költsége ezután heti 1.000 Ft, melyet a végszámlán tüntetünk fel. 3 havi tárolás után a gépet a hulladékgyűjtőbe szállítjuk megsemmisítésre. A tulajdonos ezután semminemű anyagi követeléssel nem élhet.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a készüléket 1 hónapig őrizzük meg. Ez után a roncsot az idevonatkozó előírásoknak megfelelően szakszerűen megsemmisítjük.
   
 • Ha igényt tart a kiszerelt alkatrészekre, kérjük előre jelezze.
 
 
Képgaléria, 1/3Képgaléria, 2/3Képgaléria, 3/3
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Makita partnerszerviz
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.25 Ft
Termékajánló
Makita termékek
Garancia regisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
FLEX Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
BOSCH Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció