Termék kategóriák
SZERVIZ
 
Szervizünkben a Makita gépeken kívül az országban kapható minden - márkaképviselettel rendelkező - elektromos szerszámgép javítását elvégezzük. A teljesség igénye nélkül a következő márkák: Hitachi / HiKoki, Bosch, Black&Decker, DeWalt, O-flex, Wacker, Metabo, AEG, Fein.

Benzinmotoros gépek közül elsősorban: Makita, Hitachi / HiKoki motoros kertészeti és építőipari gépek javítását vállaljuk.

A javítási határidőt igyekszünk a lehető legrövidebbre, jellemzően 1 héten belül tartani, mivel tudjuk, hogy a gépeknek minél előbb vissza kell állni a termelésbe.

 
Feltételek
 • Hibamegállapítás díja: 500 Ft-tól  1500 Ft-ig terjedhet (géptől függően). Ezt a díjat nem kell megfizetni, ha kéri a javítást vagy másik gépet vásárol.
   
 • Ha a gép szennyezett állapotban kerül szervizünkbe javításra, a tisztításért 2.000 Ft tisztítási díjat számolunk fel, melyet a végszámlán feltüntetünk.
   
 • Javítási összeghatár: A javítást automatikusan elvégezzük, amennyiben a javítás várható költsége a gép újkori árának 30%-át vagy a 30.000 Ft-ot nem haladja meg. E fölötti várható költség esetén árajánlatot adunk, a javítást csak ennek elfogadása után kezdjük meg.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a gépet - balesetvédelmi okból - szétszerelt állapotban adjuk vissza. Ha a gépet összeszerelt állapotban kéri vissza, a hibamegállapítási díj kétszeresét kell munkadíjként megfizetni.
   
 • A megjavított gépet a javítás elkészülte után 2 hétig tároljuk díjmentesen. A tárolás költsége ezután heti 1.000 Ft, melyet a végszámlán tüntetünk fel. 3 havi tárolás után a gépet a hulladékgyűjtőbe szállítjuk megsemmisítésre. A tulajdonos ezután semminemű anyagi követeléssel nem élhet.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a készüléket 1 hónapig őrizzük meg. Ez után a roncsot az idevonatkozó előírásoknak megfelelően szakszerűen megsemmisítjük.
   
 • Ha igényt tart a kiszerelt alkatrészekre, kérjük előre jelezze.
 
 
Képgaléria, 1/3Képgaléria, 2/3Képgaléria, 3/3
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 355,88 Ft
Termékajánló
Makita termékek
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem