További termékeink
Termék kategóriák
SZERVIZ
 
Szervizünkben a Makita gépeken kívül az országban kapható minden - márkaképviselettel rendelkező - elektromos szerszámgép javítását elvégezzük. A teljesség igénye nélkül a következő márkák: Hitachi / HiKoki, Bosch, Skil, Black&Decker, DeWalt, O-flex, Wacker, Metabo, AEG, Fein.

Benzinmotoros gépek közül elsősorban: Makita, Hitachi / HiKoki motoros kertészeti és építőipari gépek javítását vállaljuk.

A javítási határidőt igyekszünk a lehető legrövidebbre, jellemzően 1 héten belül tartani, mivel tudjuk, hogy a gépeknek minél előbb vissza kell állni a termelésbe.

SZERVIZ AKCIÓ!   A nálunk vásárolt gépek garancián túli javításainál nem számítunk fel munkadíjat. Csak a beépített alkatrész árát kell kifizetnie. Az akció visszavonásig tart.

 
Feltételek
 • Hibamegállapítás díja: 500 Ft-tól  1500 Ft-ig terjedhet (géptől függően). Ezt a díjat nem kell megfizetni, ha kéri a javítást vagy másik gépet vásárol.
   
 • Ha a készülék szennyezetten érkezik be javításra, szervizünk 500 Ft + Áfa díjért takarítja le, amit a számlán külön sorban géptisztításként feltüntetünk.
   
 • Ha a javítási költség előreláthatólag meghaladja az 5.000 Ft-ot, akkor 3 napon belül árajánlatot készítünk. A javítást csak ennek elfogadása esetén végezzük el.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a gépet - balesetvédelmi okból - szétszerelt állapotban adjuk vissza. Ha a gépet összeszerelt állapotban kéri vissza, a hibamegállapítási díj kétszeresét kell munkadíjként megfizetni.
   
 • A megjavított gépet, a javítás elkészülte után 6 hónapig őrizzük meg. Ha a gépet ezután sem váltja ki, a megjavított gépet értékesítjük. Értékesítés után a javítási és tárolási költség levonása után fennmaradó összeg a tulajdonost illeti.
   
 • Amennyiben a javítást nem kéri, a készüléket 3 hónapig őrizzük meg. Ez után a roncsot az idevonatkozó előírásoknak megfelelően szakszerűen megsemmisítjük.
   
 • Egy hónapon túl ki nem váltott gépekre tárolási díjat számítunk fel, melynek összege megkezdett hónaponként 500 Ft.
   
 • Ha igényt tart a kiszerelt alkatrészekre, kérjük előre jelezze.
 
 
Képgaléria, 1/3Képgaléria, 2/3Képgaléria, 3/3
Kosár
Felhasználó

Regisztráció

Vendégként is vásárolhat
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 360,39 Ft
Termékajánló
Makita termékek
A weboldal összes funkciójának működéséhez engedélyezni kell a sütik (cookie) használatát. További információk
Nem engedélyezemEngedélyezem